Компанијата е основана во 2007год.

Започна како мал семеен бизнис, но подоцна благодарение на својата работа и посветеност, компанијата почна да расте и почна да ги проширува своите активности, зголемување на бројот на вработени, развивање технологија и зголемување на работниот простор.
Долгогодишно искуство

Долгогодишното искуство ни овозможи да бидеме постабилни на пазарот, да бидеме поблиску до нашите клиенти за да ги разбереме нивните потреби и да им понудиме квалитетни производи и услуги.
100% отпорност на производите

Сите наши производи се 100% отпорни на куршуми со помош на германски профилни системи за кои гарантираме дека имаат најдобри прозорци и врати за да помогнат во енергетската ефикасност и корекција на звукот.